Oliebollen Zoetermeer

WIlt u oliebollen kopen in Zoetermeer en omgeving? De oliebollenkraam van Noorlander Oliebollen staat ook bij u in de buurt. Wij staan op jaarmarkten en braderieën, seizoensmarkten en toeristenmarkten. In december staan wij op enkele kerstmarkten. Koop de lekkerste oliebollen van Zoetermeer en omstreken dus gewoon bij ons!

Traditie

Oliebollen worden traditioneel gegeten met oud en nieuw. Vroeger werden oliebollen oliekoeken genoemd. Pas sinds begin 20e eeuw zijn ze bekend als oliebollen. Oliebollen worden in België altijd zonder vulling gegeten. In Nederland worden ze zowel gevuld als ongevuld gemaakt en verkocht. Noorlander Oliebollen verkoopt ongevulde oliebollen en oliebollen gevuld met rozijnen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor appelbeignets, wafels, donuts en berliner bollen.

Oliebollen bestellen

Wilt u met oud en nieuw verzekerd zijn van de lekkerste oliebollen in Zoetermeer? Bestel dan tijdig uw oliebollen en appelbeignets. U kunt een bestelformulier bij onze kraam ophalen of via het contactformulier opvragen. Als u uw formulier op tijd inlevert, zorgen wij dat uw bestelling op het afgesproken moment voor u klaar staat.

Lactosevrije oliebollen

Bij de ambachtelijke bereiding van de oliebollen van Noorlander Oliebollen worden geen melk- of eiproducten gebruikt. Dit maakt dat onze oliebollen ook geschikt zijn voor mensen met een lactosevrij dieet.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze oliebollen of onze oliebollenkraam? Neem dan contact met ons op. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. U kunt natuurlijk ook even bellen of een email sturen. Onze contactgegevens staan op de website. Wij helpen u graag verder.

Oliebollen Zoetermeer